Kalendar

2017
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
2018
Siječanj
Veljača
Ožujak
 • IZLOŽBA: PISANICE, Galerija grada Krapine 07. - 28. travanj

  Tradicionalna već 20. izložba pisanica otvara se u petak, 7.travnja u 19 sati i traje do 28.04.2017.
 • GFUK: IZLOŽBA: 10.GODINA GFUKA, Pučko otvoreno učilište - predvorje, Mala dvorana, Klub) 21. travanj - 06. svibanj

  U 18 sati otvara se skupna izložba vezana za 10 godina GfuK-u: filatelistička izložba Filatelističkog društva Zaboky kroz kuverte i prigodne žigove, izložba plakata i fotografija te izložba portreta osoba kojima je bio posvećen svaki Festival.
 • GFUK: SHIRLEY VALENTINE, KG Lectirum, Festivalska dvorana 22. travanj - 06. svibanj

  Subotom 22.04., 29.04. i 06.05. u Maloj dvorani s početkom u 22 sata održava se romantična monokomedija Shirley Valentine o ispovijedi žene koja je bila rezignirana, tj. pomirena sa sudbinom prihvaćanja onoga što je neizbježno pa je kroz to postala smirena, pomalo ravnodušna. Režija: Zoran Mužić, a glumi Ksenija Pajić.
 • GFUK: KONCERT: SLAVLJENIČKI SPOMENAR, Festivalska dvorana 27. travanj

  Slavljenički koncert prigodom 10 godina Festivala i 50 godina umjetničkog rada Ladislava Prežigala - jednog od pokretača GFUK-a počinje u 20 sati. Nastupaju: Damir Kedžo, Hrvoje Foretić, Paula Jusić, Ivica Pepelko, Gordana Ivanjek Tušek, Boris Barberić, Igor Barberić, Slavko Sobin, Antun Tudić, Sanja Marin i Denis Bosak. Ulaznica: 20 kn.
 • GFUK: KOLOVOZ U OKRUGU OSAGE, GDK Gavela, Festivalska dvorana 28. travanj

  Kolovoz u okrugu Osage je crna komedija koja donosi priču o tipično disfunkcionalnoj obitelji, o tri generacije klana iz Oklahome čije mnoštvo problema naguranih pod tepih izlazi na površinu. Ova je obiteljska saga pomela sve pred sobom i osvojila sve kazališne nagrade. U režiji Slađane Kilibarde glume: Zoran Gogić, Anja Šovagović Despot, Bojana Gregorić Vejzović, Janko Rakoš, Anja Đurinović, Antonija Stanišić Šperanda, Nela Kocsis, Jelena Miholjević, Darko Milas, Hrvoje Klobučar, Lukrecija Tudor, Ranko Zidarić i Đorše Kukuljica.
 • GFUK: 5ŽENA.COM, Kazalište Teatroman, Festivalska dvorana 29. travanj

  Na duhovit i autoironičan način, kroz pet snažnih ženskih karaktera, razotkrivaju se svi aspekti ženskog pogleda na svijet. U njihovim ispovijedima padaju maske i raskrinkavaju se sve tajne muškaraca, seksa i muško-ženskih odnosa. Glume: Mia Anoćić-Valentić, Nataša Dangubić, Nina Erak-Svrtan, Daria Lorenci Flatz, Nataša Janjić, a režiser je Rene Bitorajac.
 • GFUK: PROMOCIJA KNJIGE MARKA GREGURA, Mala dvorana POU 29. travanj

  U 18 sati dođite na promociju knjige Marka Gregura "Kak je zgorel presvetli Trombetassicz". Ulaz je slobodan.