Kalendar

2023
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac

  POPUST NA ULAZNICE, Muzej krapinskih neandertalaca 03. siječanj - 28. veljača

   

  NOĆ MUZEJA U GALERIJI GRADA KRAPINE, Galerija grada Krapine 27. siječanj

  Noć muzeja u Galeriji grada Krapine
  U 18. Noći muzeja koja će se održati u petak 27. siječnja, Galerija grada Krapine organizira od 18,00 -21,00 sat likovnu radionicu pod nazivom Motivi artefakata iz Arheološke zbirke Starog grada Krapine uz 830-tu obljetnicu prvog pisanog spominjanja grada Krapine.
  Voditeljica radionice je akad. slikarica dr. art. Mirjana Drempetić Hanžić.
  Zbog ograničenog broja polaznika potrebna je prijava sudjelovanja na e-mail: galerija.krapina@gmail.com ili tel: 049 370 810

  STRIC, Kino Krapina 27. siječanj

  PETAK, 27.1. u 20.00
  Projekcija nagrađivanog filma STRIC uz gostovanje filmske ekipe

  Jugoslavija, kasne 1980-e. Obitelj dočekuje svog voljenog strica koji se iz Njemačke vraća kući za blagdane. Okupljena obitelj uživa u Božićnom ručku. Radosno druženje iznenada prekida zvonjava pametnog telefona. Ubrzo postaje jasno da nisu 1980-e, a čini se da nije ni vrijeme Božića. Osim svečane purice, nožem se može rezati i napetost.

  Režija: Andrija Mardešić, David Kapac
  Uloge:Predrag Miki Manojlović, Ivana Roščić, Goran Bogdan, Roko Sikavica, Kaja Šišmanović

  Ulaznice se mogu kupiti online na: https://www.ulaznice.hr/web/event/69/935

  NOĆ MUZEJA U MUZEJU OLDTIMERA PRESEČKI, Muzej oldtimera Presečki 27. siječanj

  Noć muzeja 2023. u Muzeju oldtimera Presečki
  Uz brojne atraktivne eksponate reprezentativnih primjeraka automobila iz 20-tih, 50-tih, 60-tih i 70-tih godina prošlog stoljeća moći će se uživati u razgledavanju 60 motocikala, autobusa, bicikala, ali i drugih muzejskih primjeraka raznovrsnih fotografija, časopisa, knjiga, plakata i uređaja.
  Posjetitelje u muzeju očekuju i zanimljive informacije o povijesti razvoja automobila.
  Muzej je otvoren od 17:00 – 23:00. 

  LIL,LIL,KROKODIL, Kino Krapina 28. siječanj

  subota, 28.1. u 18:00 sati
  LIL,LIL,KROKODIL(LYLE,LYLE,CROCODILE) 115 min.
  animirani,avantura,komedija
  cijena ulaznice: 3,5 eur/ 26,37 hrk
  dobna preporuka: svi uzrasti
  Kada se obitelj Primm preseli u New York, njihov sin Josh bori se sa prilagodbom novoj školi i novim prijateljima. Sve se to promijeni kada otkrije Lila – raspjevanog krokodila (Shawn Mendes) koji obožava kupke, kavijar i odličnu glazbu, kako živi u potkrovlju njegovog novog doma. Njih dvoje postaju najbolji prijatelji, no kada Lilov opstanak postane ugrožen zbog zlog susjeda gospodina Grumpsa, obitelj Primm morat će se udružiti s Lilovim karizmatičnim vlasnikom Hectorom P. Valentijem kako bi pokazali svijetu da obitelj dolazi iz najneočekivanijih mjesta i da nema ništa čudnoga sa velikim raspjevanim krokodilom sa još većom osobnošću.
  Ulaznice se mogu kupiti na www.ulaznice .hr ili na blagajni kina od utorka do petka od 13:00 do 17:00 sati i sat vremena prije projekcije filma.

  BABYLON, Kino Krapina 28. siječanj

  subota, 28.01. u 20:00 sati
  BABYLON, 188 min.
  drama,povijesni,komedija
  cijena ulaznice: 3,5 eur / 26,37 hrk
  dobna preporuka: 18 +
  Babylon", najnoviji uradak Damiena Chazellea, redatelja cijenjene drame "La La Land" (film je za nagradu Oscar nominiran u čak četrnaest kategorija, a nagradu je osvojio u njih šest, uključujući u onoj za najboljeg redatelja, čime je Chazelle postao najmlađa osoba koja je ikad primila tu nagradu) te također zapaženog "Ritma ludila".
  Blockbuster koji okuplja slavna glumačka imena poput mega zvijezde Brada Pitta, IT djevojke holivudskog filma Margot Robbie te mnogima omiljenog Supermana Tobyja Maguirea, gledatelja vodi u dinamične dvadesete godine prošloga stoljeća i razdoblje nijemog holivudskog filma.
  Ulaznice se mogu kupiti na www.ulaznice .hr ili na blagajni kina od utorka do petka od 13:00 do 17:00 sati i sat vremena prije projekcije filma.