Kalendar

2017
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
2018
Siječanj
Veljača
Ožujak
 • GFUK: IZLOŽBA: 10.GODINA GFUKA, Pučko otvoreno učilište - predvorje, Mala dvorana, Klub) 21. travanj - 06. svibanj

  U 18 sati otvara se skupna izložba vezana za 10 godina GfuK-u: filatelistička izložba Filatelističkog društva Zaboky kroz kuverte i prigodne žigove, izložba plakata i fotografija te izložba portreta osoba kojima je bio posvećen svaki Festival.
 • GFUK: SHIRLEY VALENTINE, KG Lectirum, Festivalska dvorana 22. travanj - 06. svibanj

  Subotom 22.04., 29.04. i 06.05. u Maloj dvorani s početkom u 22 sata održava se romantična monokomedija Shirley Valentine o ispovijedi žene koja je bila rezignirana, tj. pomirena sa sudbinom prihvaćanja onoga što je neizbježno pa je kroz to postala smirena, pomalo ravnodušna. Režija: Zoran Mužić, a glumi Ksenija Pajić.
 • GFUK: KONCERT: USUSRET FILMSKOJ GLAZBI, Festivalska dvorana 04. svibanj

  U 20 sati počinje koncert "Ususret filmskoj glazbi" na kojem nastupaju: Tamburaški zbor "Gaj" Zaprešić koji izvodi "Filmske tambure" pod ravnanjem Danijela Rožankovića uz sudjelovanje Ženske vokalne grupe "Kajda" i "Zagorje Brass Quintet& Film Music" koji će izvesti najpoznatije melodije strane filmske produkcije.Ulaznicu po cijeni od 20 kn možete kupiti na blagajni POU.
 • NOĆNI LEPTIRI KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIEJ, Muzej krapinskih neandertalaca 04. svibanj

  Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode KZŽ Vas poziva na promociju knjige "Noćni leptiri Krapinsko-zagorske županije" autora Tonija Korena i Stanislava Gomboca u četvrtak, 4.svibnja u 18,30 sati.
 • GFUK: MALO MORGEN, Kazalište na Pešćenici (KNAP), Festivalska dvorana 05. svibanj

  Radnja predstave smještena je u Opatiju bajnu za jedan grandiozni kockarski stol u luksuznom hotelu gdje će sraz petero vještih i osebujnih profi kartaša rezultirati komedijom prepunom lukavih zapleta i neočekivanih obrata. Režija: Georgij Paro, a glume: Željko Duvnjak, Žarko Potočnjak, Nancy Abdel Sakhi, Tomislav Martić i Mladen Vasary.
 • GFUK: TRAŽI SE NOVI SUPRUG. SK Kerempuh, Festivalska dvorana 06. svibanj

  "Traži se novi suprug" neobični je spoj komedije karaktera i komedije situacije te pruža brojne mogućnosti glumcima za stvaranje atraktivnih likova. Duhoviti dijalozi i dinamičan zaplet bogat brojnim obratima razlog su zbog kojeg je ova komedija odigrana preko 100 puta u Zagrebu i Hrvatskoj. Autor je Miro Gavran, režiser Željko Konigsnecht, a glume: Anita Matić Delić, Damir Poljičak i Željko Konigsnecht.
 • GFUK: PROMOCIJA KNJIGE MARIJE LAMOT, Mala dvorana POU 06. svibanj

  U 18 sati počinje promocija knjige Krapinčanke Marije Lamot "Zašivene riječi", a ulaz je slobodan.