Kalendar

2019
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
2020
Siječanj
Veljača
Ožujak
 • IZLOŽBA: PISANICE, Galerija grada Krapine 11. travanj - 04. svibanj

  Tradicionalna izložba pisanica otvara se u 19 sati, a u glazbenom programu sudjeluju učenici OGŠ pri OŠ Augusta Cesarca Krapina.
 • GFUK: SUBOTAMA PRIJE PREDSTAVA: KAZALIŠTE I PLES, Festivalska dvorana Krapina 27. travanj - 11. svibanj

  Prije kazališnih predstava subotama, u 19,45 Plesni centar Zagreb by Nicolas. Ksenija i Nicolas će nas svojim odabirom plesnih točaka zasigurno razveseliti.
 • GFUK: NIŠTA LJUBAV, SAMO SEX, Festivalska dvorana Krapina 04. svibanj

  Predstava Ništa ljubav, samo seks Lude kuće iz Zagreba počinje u 20 sati. Četiri glumice pripremaju se za početak predstave, grčke tr5agedije koja zapravo uopće nije bitna. Četiri različita karaktera u nešto više od 90 minuta pretvara se u njih trinaest koje bi se radije četiri sata družile u garderobi nego pola sata na pozornici, a tema večeri se nekako, nametnuo seks.
 • GFUK: PROMOCIJA ZBIRKE PJESAMA, Mala dvorana POU 04. svibanj

  Promocija zbirke pjesama Ladislava Prežigala: Izdignute stijene počinje u 18 sati. Moderator je prof. Lada Žigo Španić, a interpretaori su: Denis Bosak, Antun Tudić i Dea Presečki, a glazbeni gost Oliver Belošević. Izdavač zbirke: Veseljko Stojak. "Sreća je kruna života, vrijeme i savjest posotjanja, radost neotkrivenih divota, i želja probuđenih osjećanja."
 • GFUK: CAREVO NOVO RUHO, Festivalska dvorana Krapina 05. svibanj

  Kazalište Trešnja iz Zagreba sa predstavom Carevo novo ruho za najmlađu publiku na repertoaru je u 17 sati. Carevo novo ruho jedna je od onih priča koje se podjednako obraćaju djeci i odraslima, a djeca će zasigurno uživati u veseloj, prekrasno kostimiranoj i glazbeno obojanoj hit predstavi.
 • GFUK: CABARET PREKO VEZE, Festivalska dvorana Krapina 11. svibanj

  SK Kerempuh i Kazalište Moruzgva iz Zagreba upriličit će Cabaret preko veze s početkom u 20 sati. Glume: Mila Elegović, Ana Begić, Mirela Videk-Hranjec i Linda Begonja koje predstavljaju novi hit komediju kroz satiru, pjevanje i ples.
 • GFUK: KNJIŽEVNA TRIBINA KRISTIAN NOVAK, Mala dvorana POU 11. svibanj

  Književna tribina na temu: Pisac i kazalište počinje u 18 sati. Moderatori su Matea Filko i Elvira Belošević, interpretator Kristian Potočki, a glazbena gošća Nika Kovačić.